Livet

Stressig morgon

Oj! Snacka om rivstart idag. Jag vaknade när Fredrik gick upp och blev strålande glad när jag märkte att Harry för andra natten i rad bara vaknat en gång. Mamma tackar ödmjukt över att få ett par timmar extra sömn i ett sträck. Fortsätt gärna så hjärtat! Men såklart fanns det snabbt ett men! den här morgonen. Viktor har ont. På dom mer ädla ställena. Och den stackaren är dessutom svullen. Han säger att han har haft ont länge men han kom ju till oss igår så det är svårt att veta säkert. Hur som helst kan man inte gå med svullna kronjuveler så det blev bara att hoppa upp ur sängen för mamma och jaga ikapp en akuttid på Närakuten (att ringa husläkarmottagningen är ett skämt för vår del – bedrövlig service och inga tider). Kom-i-håg-lapp till mamma – Byt husläkare!! Vi fick i alla fall en tid direkt på morgonen för Junior så det var bara att slänga i sig frukost och packa in alla i bilen. Den där duschen jag hade hoppats på var ju bara att glömma. En infektion löd domen så nu ska det spolas flera gånger om dagen med koksaltlösning och doningar. Stackarn, kul att ha en svullen och inflammerad snopp liksom! Det brukar dock bli bättre väldigt fort så vi hoppas!

Nu är alla där dom ska vara och efter ett blöjbyte och lite amning åker träningsdojjorna på och jag o Harry ger oss ut på lång powerwalk. Det har blivit dåligt med såna nu i flera dagar så nu ska vi ta igen! 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: