Livet

Kotte-kläder

Igår fick jag två uppsättningar snygga kläder till Harry av två fina fina vänner. Tack så jättemycket! ♥

Idag har jag shoppat lite kläder till killarna – finkläder till sommarens kalas. Det ska gås på både dop och födelsedagskalas så det gäller att ekipera sig! Och jag har gjort nåt jag sagt att jag aldrig skulle göra – matcha dom! Men jag kunde inte låta bli när det hängde likadana kläder till dom båda, i rätt storlekar, på REA. Då är det ju liksom bara att vika sig för högre makter och shoppa på. Eller hur? (Det där tycker jag att jag fick till riktigt bra – motivera shopping börjar jag bli min grej tydligen)


Kan meddela er som inte är i centrum lika mycket som jag att dom flesta butiker har satt igång med sin sommar-REA och det finns MYCKET att fynda! Like like like!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: