Livet

Tvättstuga ute

Harry växer lite för fort för sitt eget bästa. Och ännu mer för fort för mammas plånbok. Men! Tack vare snälla vänner och lite sparat från Viktor trodde jag att jag skulle ha en basgarderob till Lillfisen i nästa storlek. När jag fyllt tvättställningen insåg jag att jag hade mycket. Efter första repet över altanen började jag inse att att jag nog inte behöver köpa så mycket. Nu ännu ett rep åt andra hållet står det klart att jag inte BEHÖVER köpa nåt alls. Däremot kommer jag nog inte kunna låta bli att köpa nån småsak här och där för att det är så skoj och det finns så mycket fint i butikerna. Men på det stora hela var det här nog min allra bästa vindshopping någonsin. Sommaren är säkrad i klädväg för Harry-Barry!

Visst är det praktiskt men också lite galet att dom kläderna Viktor hade på sommaren (då han alltså var ett halvår eftersom han är född i december) är samma storlek som Harry har nu när han inte ens är två månader. STOR KILLE! Men som sagt, bra för mammas plånbok.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: