Hus och Hem

Där utrymmet saknas…

Där behöver man bara ha lite mer fantasi för att få till det man önskar av utrymmet. Jag har ju (som alltid) garderobsbrist. När vi bytte sovrum blev det bättre för alla i familjen – utom för mina kläder. Jag har löst det genom att helt enkelt göra om vår lilla fjuttiga övre hall till klädkammare. En ställning för kläder som dels används som garderob men som även funkar för nytvättade kläder som måste torka på galge. (Få plats med torkställningar är ju liksom lite uteslutet hos oss). Sen får man helt enkelt använda saker på lite andra sätt och så till slut har man löst dom utrymmesproblem man hade.

Budgeten för det här projektet var ungefär.. 0 kr. Slutsumman blev ett par hundralappar så det får man väl vara nöjd med. Spegeln är från en gammal garderob som vi slängt (sparade dock spegeln av nån anledning vilket ju var bra nu!). Skoskåpet har tidigare varit just ett skoskåp när vi bodde i lägenheten men nu har jag lite allt möjligt i – väskor, sjalar och Fredrik har sina klocklådor och plånböcker i hyllan. Det enda som har shoppats är klädställningen och askarna. Båda från IKEA till en kostnad av 89:- resp. 99:-
Ljuskvistarna är från Granit och smyckesträd från Åhlens. Lampan är från IKEA.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: