Livet

Bästa för håret

Nya schampoot må vara bra men jag har verkligen fått tag på en produkt som gör ALLT. En hårolja som heter Orofluido. Reder ut. Luktar ljuvligt. Ger glans. Tynger inte ner men ger tillräckligt med tyngd för att mina små fjun till barr inte ska stå åt alla håll. Vårdar. Funkar som skydd mot fönen. Fanns säkert nåt mer underverk som jag glömt men det här räcker väl? Så bra! Jag tvättade håret igår och hade i den här oljan när håret var handukstorrt. Har hittills idag inte behövt borsta en gång. Håret är glansigt, fint och inte en tova. Dessutom så finns inte en frissig tofs så långt ögat når vilket jag brukar ha både här och där efter en dag där mina ljusaste slingor är (där är mitt hår väldigt förstört tyvärr). Jag fullkomligt älskar den här flaskan! Eller ja, innehållet då mest kanske.

Fick med ett pyttelitet prov också som jag testade ur igår. Den flaskan sparar jag för att ha som resevariant när vi åker till landet och sånt. Perfekt att spara såna här småförpackningar och använda dom när man ska få ner alla pryttlar i en necessär.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: