Livet

Ynklig onsdag

Behövdes ett gäng filter för att kunna visa upp den här bilden. Trött 1 och 2 nu på morgonen.

Inte nog med att det är en ”åka-till-pappa-onsdag” för mammahjärtat, vi har haft en riktigt dålig natt också. Stackars Harry har lyckats bajsa ner sig två gånger, kräkas en gång och på det fått världens hicka som vi fick bekämpa i nästan en timme. Vi är slitna idag kan jag säga… Vanligtvis brukar jag försöka låta Fredrik sova på nätterna men när det blir så här är det väldigt skönt att vara två. Mitt i allt blev jag dessutom skitdålig. Akut illamående och världens yrsel. På det såg jag skitdåligt (ja, sämre än vanligt) på höger öga. Jag fick gå ner och sätta mig ute på altanen och andas ett bra tag för att det skulle lägga sig. Efter det somnade jag som en stock och Fredrik fick vara ”napp-i-stoppare” ett par timmar. När Harrys nattrutiner blir fel blir det verkligen fel! Från att vakna som en klocka för mat två gånger till att inte komma till ro på flera timmar. Inte ok!
Nu har jag i alla fall fått honom att somna om för en väldigt tidig förmiddagslur och jag själv ska lägga mig och vila jag med. Illamåendet är borta men jag känner mig fortfarande skakig och snurrig. Lätt huvudvärk och höger öga jobbar fortfarande emot mig. Lutar inte åt nån strålande dag det här..

Kommentera

%d bloggare gillar detta: