Livet

Ny vecka!

God Morgon!

Visst är det skönt att det redan är tisdag. En dag kortare vecka gör så mycket!

Det här är alltså en ny vecka med massor med nya möjligheter. (Är inte hälften så hurtig som jag låter)
Idag är det efterkontroll på MVC – Äntligen! Efter klockan 13 idag vet jag om jag är godkänd för att börja träna igen. Jag har ju smygsprungit ett par varv i spåret men man vill liksom få ok på att allt sitter där det ska innan man börjar träna på allvar. Mina magmuskler sitter ju nånstans på ryggen känns det som så jag vill inte ens tänka på antalet timmar det kommer krävas för att få styrsel på allt igen. Men som sagt – första stoppet är på MVC idag.
Sen blir det lite shopping till killarna. Viktor behöver sandaler och några fler shorts och Minifot behöver linnen och shorts. Ungen växer ju så det knakar så nu lägger vi dom sista plaggen i 56 på vinden och går in på bara 62-68. Jäklar vad det går undan.

Jaha, dags att kicka igång den här dagen. Nu drar vi och ställer bilen hos mamma o pappa. Sen PW vid edsviken som avslutas med shopping i Sollentuna C. Tillbaka i eftermiddag med våra fynd!

Ha en bäst solig tisdag!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: