Livet

Äntligen på landet…

Premiärbloggning från landet. Till och med här finns det täckning för såna här moderniteter numera! Tjoho!


Värmen var det inget fel på när vi kom hit i eftermiddags. Härligt!

Nu är vi äntligen här! Solen strålar och det är underbart varmt. Vi har fått i oss middag och nu har pappa o Viktor dragit iväg på sina fyrhjulingar. Fredrik har renoveringstjänst – vi hoppas på att kunna hänga tapeter i norra flygeln i helgen. Kanske kanske kan vi sova där nästa gång vi kommer ut hit. Det är så himla skönt att vara här och veta att det är för en långhelg. Vara här ett par dagar känns som en veckas semester. Underbart!


Vårt fina fina hus. Här bor ju mamma o pappa. Vårt lilla krypin är den gamla vedboden i ladan. När vi fått ordning där kommer givetvis bilder. Men som alltid så ska tiden finnas och då måste Harry samarbeta. Vilket han inte gör för tillfället så nu blir det amning för min del!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: