Livet

Vuxenpoäng

Ikväll har jag o Fredrik varit på föräldramöte på Breddenskolan där Viktor ska börja i höst. Känns ytterst bra i mamma-magen efter mötet. Jättetrevliga fröknar (jag vet att det heter pedagog men dom använde själva ordet fröken så då tänker jag göra likadant). Även om det är en gammal skola och lokalerna alltså är långt från moderna så var det en varm och vänlig miljö som verkligen är för barnen. Tror det kommer bli kanon för Viktor!
Kändes dock lite halvskumt att gå på föräldramöte – snacka om att samla vuxenpoäng! Känns som att det liksom är ”riktiga vuxna” som går på sånt. Men det är väl bara att inse att man blivit en sån. En riktig mamma. Coolt! 

Nu är det dags för sängen. Inga bilder sovrum och ingen träningsplanering. Jag kan sammanfatta det hela med att Harry INTE har varit på humör ikväll. Inte alls. Bättre dag imorgon hoppas vi på!

God Natt 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: