Livet

Sovmorgon

Nu på morgonen fick vi njuta lite av den dumma kvällen vi hade igår… Harry var helt slut och har sovit som en stock. Två matningar blev det som vanligt men han sussade till nästan 8.30. Tjoho! Nu ligger han och sover (igen) i vår säng och jag har passat på att duscha och få i mig frukost. Alltså, det här LCHF-köret verkar faktiskt funka. Jag kom på mig själv i morse med att inte ens tänka på bröd. Jag som har varit mack-fanatiker i hela mitt liv. Ställde mig på vågen tidigare också och det var lika uppfriskande – gått ner en hel del faktiskt. Nu kan ju amningen göra sitt till också men sak samma – vågen visar åt rätt håll och jag är supernöjd. I eftermiddag ska jag om jag hinner lägga in en ny mätare och en plan för sommaren, har börjat på den men lite finslipning saknas. Det är ju tyvärr hur många kilon som helst som ska bort. Typiskt liksom! Hoppas även på att få upp lite bilder på nya rummen på övervåningen. Det är visserligen Harry som bestämmer vad vi gör på dagarna så det kan bli absolut ingenting av mina planer – tjusningen med att vara mammaledig!


Känns inte riktigt som om man följer en ”diet” när man får käka det här på morgonen. Mums!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: