Livet

Ny vecka!

God Morgon!

Då var det måndag igen. Den här veckan är kort för alla, ledigt torsdag och klämdag fredag. Dessutom är det ju nationaldag på måndag som ju numera är ledig. Härligt att få ha familj och vänner lediga med oss massor av dagar.

Andra natten i nya sovrum för oss alla gick fint. När magen lugnat sig för Lilleman somnade vi allihop på stört. Matning två gånger som vanligt i natt och det är sköööönt att vi börjar hitta rutiner. Nu går Harry och lägger sig för natten vid 21-22 och sen ammar vi vid 3 och vid 5. När han vaknar vid 7-8 ammar jag i vår säng och sen blir det lite familjemys (läs. jag o Harry och Viktor myser medan vi med gemesamma krafter försöker väcka Fredrik) innan frukost. Nu när nattrutinerna börjar fastna ska vi sätta fart på att få till bra dagrutiner. Men det får ta lite tid, man måste känna in sig lite först…

Idag ska det bli skitväder på förmiddagen så vi ska hålla oss inne och fortsätta piffa/städa/organisera övervåningen. Efter lunch lovar TV4 att det ska bli sol så då blir det långpromis med vagnen. Låter som en plan va?

Puss!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: