Livet

Grillad banan med nougatgrädde

Ikväll grillade vi både varm- och efterrätt. Det blev rostbiff och sallad till middag men det riktigt mumsiga var efterrätten. Grillade en banan fylld med 70% choklad. Till det två klickar grädde – en ”vanlig” och en klick där jag blandat i en liten sked nutella. Mums! Jag vet, det va ju det här med socker och kolhydrater. Men banan får man ju äta, mörk choklad är ok i små mängder och grädde är mer än ok när man äter efter LCHF. Det enda var alltså nutellan och jag använde inte ens en tesked till oss båda. Så, jag godkänner den efterrätten 🙂

Nu ska vi försöka fortsätta lite på övervåningen. Tyvärr blir det nog inte mycket gjort idag för Harry har bestämt sig för att absolut inte sova ikväll. Tror inte att han har ont i magen så jag gör en moderlig gissning på att vi har en övertrött liten kille som bara inte kommer till ro. Jag ska alltså börja med att sätta mig med honom uppe i hans rum i mörker och försöka hitta rätt karma för att sussa… Wish me luck!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: