Livet

Bildredigering

Det är ju så skoj att piffa och trixa med bilder. Nästan alla bilder här på bloggen är moddade på nåt sätt. Vanligtvis när det är bilder på barnen och mig så är dom ”bara” beskärda, fördjupade ibland och lite piffade i färgen. Men när jag lägger upp bilder på saker och mat tycker jag det är himla skoj att lägga på filter och annat. Jag är ju väldigt svag för filtret ”antikt foto” som jag använder flitigt. I övrigt är det nog olika ramar jag använder mest. Har flera gånger fått komplimanger för att jag har fina bilder vilket jag verkligen tackar och suger åt mig av men ni ska veta att jag inte är nån stjärna på att fota. Mer än lycklig amatör som fotar hellre än bra. Men med några små klick i bildprogrammet så ser bilderna betydligt bättre ut. Kolla in här tex.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: