Livet

Ont i magen

Harry har inte kolik (han skriker inte tillräckligt mycket och länge för att det ska klassas som det) men nog sjutton har vår lille skrutt lite problem med magen. Den lilla magen mår dock kanon om man grundar varje amning med 10 droppar Miniform. Det kör vi stenhårt på och Harry mår som en prins. BVC-tanten tyckte dock att vi skulle testa att hoppa över dessa underverk till droppar en gång varannan vecka för att se om dom inte behövdes. Lite skrämmande men ikväll testade vi. Ajajajaj! Tog inte lång stund innan Harry skrek för full hals i ren panik och låg och vände och vred sig allt vad han kunde. I med droppar!!!! Nu två timmar senare och en omgång till med droppar och dessutom lite käk är han sitt vanliga glada jag. Nja, testa om två veckor igen vet jag inte om vi kommer göra. Kör nog på tills han är 3 månader och testar då när kolik ”ska vara över” enligt böckerna.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: