Livet

Diskbänksbad

Tja, är man inte större än så här behöver man inget badkar. Morgonbadet blev i diskhon idag. Snabbt och enkelt så fick vi en nybadad och nöjd bebis! Alla medel är bra utom dom dåliga 🙂

Stor bonus att det fanns ett sjukt roligt lysrör att titta på!

Idag fortsätter flytten av rum på övervåningen. På schemat för min del står att få in 8 IKEA-påsar med kläder i garderoberna. Tjoho vad kul. Inte. Men så nödvändigt att få plocka igenom och RENSA. Ikväll kommer jag ha helt städade och organiserade garderober. Hoppas jag.

I natt har vi sovit i vårt nya sovrum. Det blir kanonbra fast det är pytte. Bilder kommer när det är lite piffat och fint! Harry har dessutom sussat själv i sitt och Viktors nya rum – gick kanonbra! Han vaknade på sina vanliga tider och somnade om utan problem. Mamma är mycket nöjd!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: