Livet

Middagen igår

God morgon!

Struntar fullständigt i att det öser ner utanför fönstret – det här är en underbar morgon. Jag fick sova från 23.30 ända till 5.30 i natt!!! Det ni!! 😀
Ursäkta ämnet nu men jag ni som ammat är med mig… Jag har aldrig och då menar jag aldrig haft så stora tuttar som när jag vaknade vid 5-tiden i morse. Det är nästan så jag skulle velat fota bara för att ha kvar. Det tog ju dock bara 5 min på varje bröst så hade Harry mumsat i sig dom. Haha, det var kul så länge det varade i alla fall.

Nu till nåt helt annat. Middagen igår. Massor av våra vänner käkar efter den här LCHF-metoden. Det är alltså (om nån missat vad är) mat med Low Carb – High Fat. Man tar bort alla kolhydrater och socker och får energi-intaget med hjälp av protein och fett. Jag är inte mycket för bantningskurer men mitt största problem är att jag är en såååån sockerfanatiker och godisgris. Så, varför inte tänkte jag och har bestämt mig för att testa ett tag och se om jag kanske kan sluta upp med att anse att choklad är den viktigaste delen i kostcirkeln. Min räddning är väl dock att man faktiskt får äta riktigt mörk choklad. Sån choklad är inte speciellt god men högst tillfredsställande. Middagen igår blev alltså helt kolhydratfri sånär på att det är liiiite i korven och sen liiiite socker i mörka chokladen. MEN!! Jag var inte sötsugen på hela kvällen vilket är stort i min värld.

Den här chokladmoussen får man alltså äta. Ja, inte varje dag kanske men när det tryter och man vill ha nåt chokladigt var den kanon! Per Morbers recept som är värd ett eget recept-inlägg – kommer senare idag!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: