Livet

Low Carb frulle

God morgon!

Har varit mer eller mindre vaken sen 4 i morse. Harry vaknade och man borde ju bli sur över att inte få sova mem ungen är ju på så strålande humör så man kan liksom inte bli annat än glad i magen av att titta på honom. Fredrik gick upp och gjorde frulle – och vilken frukost!! Sitter mätt som en plätt i soffan och laddar för att springa till tvättstugan första vändan. Förstår inte hur all tvätt bara blir? Tycker inte vi använder mer kläder än nån annan men tittar man i tvättkorgarna kan man tro att vi är 10-15 stycken i den här familjen.

Idag blir det hemma-fix-dag. Tvätta på förmiddagen. Hoppas på att få till en powerwalk mellan maskinerna. Sen i eftermiddag ska jag åka och storhandla. Behövs verkligen! Mitt i allt det här är målet att så sakta börja gå igenom Viktors rum och tömma det för flytten. Det kommer bli ett par fullspäckade dygn framöver för att få till det här… Fredrik tycker det mest är jobbigt men jag älskar ju att ändra och göra om hemma så jag är positiv!!! Bilder kommer ju givetvis vartefter!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: