Livet

Palla syrener

God Morgon!

En fullständigt strålande dag! Idag är jag sådär äckligt munter som man hatar när andra är och man själv har en pissdag. Allt är strålande och jag ser inte ens tvätthögarna och disken. Killarna (alla tre) vaknade på strålande humör och jag hann duscha innan frukost. Mammahjärtat fick till och med smälta lite när jag stod i badrummet och hörde Viktor o Harry ”prata” för fullt i våran säng. Viktor har verkligen vuxit in i rollen som storebror på riktigt nu och sen helgen (snacka om att familjen älskar att vara på landet) är det bara kramar till lillebror som gäller. ♥

Vi tog vagnen till dagis och jag fick en bamsekram när jag gick. Solen lyser ju så det blev en ordentlig powerwalk i spåret på vägen hem. Vid några väl valda (läs. ställen där ingen ser en) pallade jag med mig en stor bukett syrener. Opps! Men det var så stora buskar så det är ändå ingen som ser… Älskar syrener! Harry sover fortfarande och jag har hunnit lägga på ny jord i rabatten och sopa bort allt äckligt gult frömjöl på altanmöblerna. Nu väntar jag bara på att solen ska nå över hustaket så jag kan sitta ute och äta lunch och lukta på mina ärligt stulna syrener.

Åh vilken bra dag det här är!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: