Livet

Vilken besvikelse Nelly!

Fick hem dom här två klänningarna från Nelly idag. Vilken besvikelse. Båda två är sjukt korta men det hade jag kunnat leva med. Däremot kan jag inte förstå hur man kan skicka ut klänningar som är så fruktansvärt dåligt sydda. Ingen fåll var snygg, tyget tunt och innerklänningarna hade bedrövlig passform. Den vänstra var väl bäst av dom men plisseringen kändes ojämn och man måste nog stå lutad som hon gör för att inte rumpan ska synas. Den till höger är ett skämt och är stor som ett tält. Inte alls det snygga fallet som det är på bilden, det är säkert dubbelt så mycket tyg på riktigt. Förmodligen har dom nålat upp den i bak. Båda två kom dessutom i påsar med handskrivna lappar och trasig tejp så det verkar som om jag inte är den första som skickat tillbaka dessa plagg.
Retur fort som ögat. Just det, beställde en jumpsuit också men i påsen låg ett par shorts!? Riktigt dåligt!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: