Livet

Stor och Liten

Efter år av längtan och suktande på äldre kompisars (och såklart morfars) har den nu kommit. Viktors egen fyrhjuling. Den är till hans stora glädje till och med samma färg som morfars. Viktor har åkt med sen han var pytte och han fullkomligt älskar fyrhjulingar. Den här har han tittat på (från Jula) i flera år och han trodde nog att han skulle få vänta till nästa sommar. Man ska enligt skylten på den nämligen vara 6 år men vi tyckte att han var mogen nog i år. Och om vi hade rätt! Han fixar utan problem att starta, fixa med lampan, stänga av med nyckeln och till o med köra med ett litet släp som tillhör hans tramp-bils-traktor. Så himla kul att se honom i helgen när han stolt som en tupp har åkt runt runt på tomten. När han och morfar drog iväg på ”fyrhjulings-safari” trodde jag han skulle spricka av stolthet och spänning. Sen att ”safarin” var en sväng runt på vår lilla skogsväg spelade ju inte honom nån roll.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: