Livet

Stödhjulen är borta

I helgen gick det! Efter lång förberedelse och funderande från Viktors sida så bestämde han att nu var det dags. Sagt och gjort. Stödhjulen plockades bort. Många timmar svett, blod och tårar (och en frontalkrock med både en enbuske och dass-väggen) gick det. Han hittade balansen. Kom iväg. Fick upp farten. Höll balansen. Viktor CYKLADE! En gladare kille får man leta efter!

Nu idag kom eldprovet. Ingen mjuk gräsmatta att eventuellt ramla på. Kompisar som tittar. Backar. Tvära svängar. Cykla på landet är en sak. Hemma på gården en helt annan. Lite tveksamt i början men sen for han iväg. Det gick såklart kanon och nu ikväll har han cyklat säkert 50 varv runt gården. Han är SÅ STOLT (nästan lika stolt som mamma och Fredrik). Ett stort steg för vår lille kille ♥

Det allra allra första varvet helt på egen hand.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: