Livet

Ny vecka!

God Morgon!

Nu är man tillbaka i verkligheten igen efter en underbar helg på landet. Vi blev inslängda lite snabbare i den (verkligheten alltså) imorse eftersom vi försov oss fullständigt. Ytterst jobbigt eftersom Viktor skulle hälsa på i sin nya skola idag. Men med lite extra stress och kanske nån kilometer för fort med bilen hanns allt med och alla var på rätt ställe när dom skulle! Hua. Måndagar.

Idag är jag o Harry hemma och har lugn förmiddag. Jag bakar morotskaka i muffinsformat vilket jag aldrig gett mig på. Ska bli intressant och se om smeten funkar i muffinsformar eller allt bara blir hårt och torrt. Vaktar mina alster noga nu när dom står i ugnen och hoppas! 🙂
Tanken är att vi ska ta med oss några nybakade muffinsar och dra en sväng till gammelmormor. Jag har dåligt samvete för att jag aldrig är där. Hon säger jämt att det inte gör något och det var väl en sak när man jobbade, då fanns inte tiden. Nu när jag är hemma har jag äntligen tid och ro att kunna åka dit och faktiskt TRÄFFA mormor, inte bara svänga förbi. Så idag är det fika och morotskaka som gäller. Ska bli mysigt. Ska dessutom ta med mig datorn och uppdatera hennes fotoram som hon fick av oss i julklapp. Dags att byta ut pulkabilderna mot nya fina bilder. Tog 200 i helgen så jag har att välja på!

Nu – kaffe och lite kläder. Myser fortfarande runt i pyjamas både jag o Harry.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: