Livet

Tees från Now

För att kunna amma smidigt krävs lite tankeverksamhet gällande kläder. Grundprincipen är ett linne under som har tillräcklig urringning för att kunna dras ner under tuttarna. Ovan på det måste man ha något som funkar bra som ”täcke” när man drar upp den, förslagsvis en tee av nåt slag. Nu är T-shirts något som fröken Werner aldrig använder. Och linnen i min garderob består till 99% av brottarryggar som är helt omöjliga att ens få till en urringning på. Nu har jag bunkrat med linnen från H&M (49,50:-/styck är ju praktiskt taget gratis – det tackar vi för) men T-shirtar är inte så lätt. Min kroppsbyggnad är ju liksom fyrkantigt från början. Ingen rumpa, mycket mage, breda axlar och ett par amningstuttar på det. Ingen hit att stoppa den kroppen i en helt fyrkantig tröja. Men, måste man så måste man. Idag hittade jag faktiskt ett gäng, på REA givetvis. Enklaste metoden är att bege sig till killavdelningen där storlekar är av betydligt bättre mått än damavdelningar om man inte vill ha ett extra skinn. Fattar inte varför dam-t-shirtar är sååå tighta?? (att jag är för stor undviker vi ens att tänka på). Hur som hittade jag två på NOW i centrum – alltid en räddare i nöden den butiken. En gul från Iceman och en vit från Jack&Jones vintage. Kanske inte mitt mest smickrande plagg men jag tror nog jag fick till ett par som funkar ok. Sen fyndade jag ett knytskärp i jättefint brunt ”skinn” som är perfekt till att knyta ihop alla mina stora gravidtunikor med så dom får lite mer form nu när magen är mindre. Att sträcka sig till att kalla den liten är att gå till överdrift! Skärpet är från Sisters point.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: