Livet

Fredag

Åhh.. Fredag är alltid bra! Även om alla dagar mer eller mindre än samma lika för mig numera så känns det alltid lite extra bra att det är helg. Vi har haft en riktigt bra natt så jag känner mig riktigt utvilad. Harry somnat till på soffan så jag ska INTE sitta här och häcka utan försöka styra upp lite i kaoset här hemma. Jag skulle behöva skicka i väg familjen en heldag hemifrån så jag verkligen kan gå loss med sopkvast och mopp här. Det går fasen inte att hålla undan mellan mat, blöjbyten, hämtning, lämning och lite väl behövd kvalitetstid med killarna o Fredrik. Som tur är hann Fredrik i alla fall ge badrummet en riktig omgång så det är i princip finaste rummet i huset just nu. Kanske ska ta in datorn och fåtöljen där? Hoppas på att hinna med lite nu som sagt så då får jag väl sluta skriva och sätta fart…

Trevlig Fredag!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: