Livet

Torsdag i rusket

God morgon!

Uppe med tuppen idag. Smög upp före 7 för att få ta en dusch i lugn och ro. Ibland behövs det så lite för att få lite extra energi. Att få ta en dusch som är så lång att man hinner använda BÅDE balsam och duschcreme är lyx för mig numera. När jag var klar kom Viktor tassande så honom stoppade jag ner under mitt täcke för lite bompa-TV på morgonen. Killarna ligger nu i vår säng alla tre och myser. Harry o Fredrik sover säkerligen så Viktor får nog vid närmare eftertanke stå för myset själv. Jag däremot är här nere och har frukosttjänst. Idag blir det ananassmoothie och skogaholmisar. Har ni testat dom? Det är liksom det bästa av två brödvärldar – skogaholmslimpa (godaste brödet) och småbröd (man får liksom en egen macka istället för en tråkig limpskiva).
Gott för hela familjen och en favvo här hemma!

Jaha ja, frukosttjänsten betydde alltså att jag faktiskt ska GÖRA frukosten. Typiskt, kan man ju inte sitta här och såsa..

Trevlig Torsdag!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: