Livet

Vilken dag…

Obefintlig bloggning idag. Har gjort allt annat än suttit framför datorn och dessutom har jag den gamla häcken igång för att ladda över alla bilder och sånt till en den nya. Sen behöver jag inte sitta här och svära över att den hänger sig, kopplar ner och är sååååå låååångsam. Tjoho!

Min morgon började vid 4 imorse. Harry hade vissa åsikter. Nog om det. Vi blev vänner sådär framåt förmiddagen och sen har dagen flutit på med mys hos Pia. Dessutom somnade hjärtat helt plötsligt och gav mig tid till att båda fika, sitta för mig själv och till och med hämta Viktor. Framåt middag gick vi hem med vagnen. Viktor strålande glad som fick åka en EASY RIDER! Pia hade skaffat sig en ny och donerade sin gamla till oss – Tack SNÄLLA! 🙂

Nu har vi faktiskt (KORS I TAKET) fått båda killarna i säng så ikväll blir det kanske kanske en timme eller två i soffan bara jag o Fredrik. Massa mys på schemat allstå. Massa mys som gör att jag inte tänker sitta mer vid datorn ikväll. Imorgon laddas det för förskolans dag – massa bilder kommer såklart!

Natti!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: