Livet

Prickar över i

Harry har en riktigt dålig dag och vill bara vara nära (helst ligga på) sin mamma. Till slut har han i alla fall somnat till och jag fick ett ryck och skulle sopa och fixa på uteplatsten. Hmm.. Det gick lite över styr med piffet men jag var bara tvungen att testa hur det kommer bli. Dukade upp för värsta brakmiddagen och tog fram kameran. Överdrivet – absolut. Men ibland får man spåra. Nu saknas bara lite vägghängda ljuslyktor till den vita väggen och ett litet sidobord så är det klart! Nu får sommaren gärna komma tillbaka!


All färgglad piffning kommer från Lagerhaus. Möblerna fick jag i present av Fredrik förra året och kommer från Plantagen.

Min favvohörna med solstol från Biltema (samma som finns överallt men för en billigare peng). Stor oljelampa från Bolagret. Önskar att vi köpt fler förra året, dom är underbara. Kanske finns dom i år igen? Min fina krona på bordet är från Carmen, inuti godaste doftljuset från Bodyshop som jag inte får ha inne för Fredrik. Hur kan man inte gilla doftljus??

Fredriks nya kärlek som han shoppade i förra veckan. Den märkliga ställningen framför grillen är stommen till stekbordet han fick i födelsedagspresent.

Älskar att duka fint! Det ska vara mycket porslin och glas i olika färger och former. Porslinet kommer från Rörstrand och Höganäs. Mina älskade fat, skålar och muffinsskålar är från Gerbera och IB Larsen. Glasen däremot är riktiga budgetfynd från ICA. Dagens bästa är dom självplockade blommorna! Hur fint??!!

Plantagen har försett oss med alla fina blommor som jag planterat i helgen. Det blir en helt ny altan när man får blommor i rabatten. I år blandade jag dalior, vita pelargoner, blå lobelia och rosa margaritas. Tror det kommer bli en riktigt fin och färglad rabatt som kommer blomma ända in till hösten.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: