Livet

Måndag igen…

Jisses vad veckorna går fort! Idag är det måndag igen och i helgen blev Harry 1 månad! ♥
Vi har haft en jättemysig helg och har fått massor gjort hemma, mest på uteplatsen. Tyvärr blev det ju trist väder igår så bilder kommer när solen lyser igen. Melodifestival och VM-final i hockey har stått på på TV:n och vi har så smått börjat lura på nästa steg i renoveringar här hemma. (Vi har ju bland annat ett halvt kök kvar att fixa till)

Idag har jag o Harry viktiga saker för oss. Nu på förmiddagen hoppas jag på att han kan tänka sig att sussa lite så jag kan dona lite här hemma. Måla naglarna står högt på önskelistan. Nu kan jag meddela att det gått 20 min sen jag skrev om naglarna. Han sover alltså inte. Inte alls faktiskt. Bara börja bära och hoppas på att han i alla fall sover länge nog för att jag ska hinna med en dusch. Vi måste iväg en sväng i eftermiddag – ska bland annat till glasmästaren och fixa stenskott i vindrutan. Ska passa på att shoppa lite i centrum också. Tjoho!

Jaha, nu vaknade han igen. Kan nog glömma den där duschen. Bara börja bära….

Kommentera

%d bloggare gillar detta: