Livet

Största struten

Idag testade vi en av GB:s nyheter – Cornetto Freestyle. Stoooor men inte nån höjdare tyvärr. Blaskig glass med visserligen goda nötter i – räcker dock inte när det är glassen som är själva huvudattraktionen. Men hallå! Vart va chokladen i botten på struten? Ej ok att skippa den – det är ju det bästa med strutglass. Nja, inget vidare betyg.

ps. Testade däremot en vit magnum med jordgubb inuti för ett tag sen. Vet inte om det är en nyhet men den va super! Massa god choklad och sen riktigt tjock krämig glass med underbar jordgubbssmak. Riktig hit!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: