Livet

Tidig morgon


Såhär tillbringar Harry sin tid just nu. Den lille mannen vaknade pigg som en mört vid 5.30 och efter ammning tyckte han att familjen skulle upp. Bara att släpa sig upp och gnugga gruset ur ögonen. Vi insåg efter ett tag att det inte alls var dumt att gå upp tidigt. Jag hann duscha i lugn och ro, vi kunde äta en lång frukost tillsammans och ingen behövde stressa. Jag o Harry tog oss en powernap när Fredrik gick och nu är jag uppe och laddar om med kaffekopp nr 2 medan Harry drar sig lite extra i soffan.

Har dessutum hunnit med en telefonintervju till med Aftonbladet. Nu är min del i det här sömnprojeketet över och det ska bli spännande att se resultatet. Tydligen blev artikeln större än dom tänkt så den ska först och främst komma på nätet. Funkar för mig som inte köper kvällstidning. Lägger självklart upp artikeln här när jag fått den!

Nu blir det ammning och sen en powerwalk med vagnen. Solen har ju kommit fram så det är bara att snöra på sig toning-dojjsen och en tubtop och ge sig ut. Motion och solbränna i ett – det gillas!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: