Livet

Lyxlunch på hemmaplan

Här är ett av mina allra bästa ”Här i ditt kylskåp” på länge. Jag hittade massa grönsaker som vid första anblick ser ut att bara vara att kasta men skär man bort och rensar lite så är dom finfina. (Mamma är sjukt stolt nu när jag ÄNTLIGEN lärt mig titta på grönsaker och frukt innan jag bestämmer mig för att dom är gamla). Hittade lite av varje och gjorde en sallad av det. Sen är det bara att gräva vidare för att hitta lite gott att lägga på toppen!
En ostkant som av nån anledning fanns kvar fast den är alldeles för tunn att hylva, ett ägg jag kokade åt Viktor men som han inte ville ha till frukost igår, lite skinka och en avokado. På med lite olja o vinäger så har man gjort sig en braksallad som lätt skulle kostat en 65-70 kr på stan. Det bästa var dessutom att Harry sov så jag fick äta på altanen och bläddra i DN samtidigt. Det är vardagslyx när man är mammaledig. Nu är jag mätt, belåten och har fått lite ny energi så nu är det städning som gäller tills mini vaknar!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: