Livet

Harry 4 veckor

Harry fyller 4 veckor idag! Hurra!

Och lagom till denna stora dag har han dessutom fått en pappa enligt byråkratsverige. Och hormonprickar. Men lite prickar pajjar ju inte en skönhet. Speciellt inte när man är så himla bra på att skela 🙂

På förmiddagen har jag o Harry hunnit med att visa upp oss på jobbet. Kändes jättemärkligt att vara där. Har ju inte satt min fot där på månader. Men kul att träffa alla! Sen har vi hunnit med en liten shoppingtur på Barnens hus. Införskaffat lite småsaker till Harry och beställt en extra bas till babyskyddet. Nu har vi ledsnat på att flyttad en mellan våra bilar. Vidare idag har vi inga planer alls utan det blir hemmastök och tvättvikning. Ikväll däremot får vi fikabesök i form av fina Ulrika. Länge sen (som vanligt) så det ska bli mysigt värre!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: