Livet

Grönt är skönt men inte så gott?!


Vem är du som tagit över min blogg? Och vart har du gjort av Anne? Varför är det bilder på massa gröna saker och nyttiga saker hela tiden? Vart f-n är alla bakverk och chokladiga saker?

Jo, det ska jag tala om. För när man ammar och har en liten kille som är känslig (han får lätt prickar och röda utslag) så finns det saker man ska undvika. Finns inget man inte gör för sina barn så självklart gör jag som jag blir tillsagd. Men så bra att det man ska undvika är typ HELA MIN KOSTCIRKEL!!!!!! Jag ska undvika CHOKLAD – hur fan kan man säga till nån att undvika choklad?? Du kan lika gärna be mig undvika luft. Sen ska man undvika citrusfrukter vilket är perfekt för mig som snittar på en liter juice (helst färskpressad) om dagen. Vidare är det stark mat (vi har chili , lök och starka kryddor i allt – Tack och lov för att det är grillsäsong så jag bara måste skippa alla starka korvar). Så, här sitter jag med min fruktsallad. Tycker ni att den ser färglös ut? Javisst – för det sista man ska undvika är röda saker. Såååå roligt att inte äta jordgubbar och sånt på hela sommaren.

Harry, bli som folk och käka biff och bea!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: