Livet

Nät-fönster-shopping

Sitter och slösurfar lite på favvo-shopping-sidor och längtar efter pengar som inte finns. Det har varit en kanonbra dag men nu är  fröken Werner är trött. Fredrik har Harry på magen i selen så jag får sitta själv för en liten stund. Det är helt underbart samtidigt som det känns lite märkligt. Jag bär. Jag ammar. Jag sitter med. Jag gungar. Jag har helt enkelt hudkontakt med Harry större delen av dygnet. Så samtidigt som det är väldans skönt att bara var jag en stund går det inte många minuter innan jag ”längtar” efter honom. Man har tydligen inbyggt i DNA-stegen att ”vilja” ha en sån där liten filur klistrad på en.

Tillbaka till shoppingen. Jag letar efter tubtoppar som är tighta över tuttarna men utsvängda/luftiga över magen. Sen vill jag ha en långklänning. Och då gärna en klänning som är tillräckligt lång även för mig. Jag är inte 1,90 direkt men ändå så slutar långklänningar en bra bit upp vid fotknölarna på mig. Ska det vara så svårt att lägga till lite extra längd på en modell så även vi som inte är en tvärhand höga kan ha en. Morr! Jag har letat efter shorts ett bra tag men sprang på ett par riktigt fina från H&M LOGG för ett tag sen så det är fixat. Till slut behöver jag en BH som funkar att amma i men som samtidigt har ombyggnadsbara axelband. Tror det kan bli riktigt lurigt att hitta en sån utan byglar, det är så fruktansvärt obehagligt nu när tuttarna är onda mest hela tiden. 

Hade det varit tidigare på kvällen (och Harry inte skulle ha mat om typ 15 min) hade jag lagt upp lite bilder på kläder jag gillar för att piffa upp inlägget lite. Nu är ju dock tid inte nåt jag har och jag håller på att somna så jag utnyttjar den där kvarten till att borsta tänderna och gör mig klar för sängen istället. 

Nattinatt  

Kommentera

%d bloggare gillar detta: