Livet

Nästan lunch

God morgon!

För min del börjar det närma sig lunch. Harry vaknade vid 4 och fick käk. Sen va han pigg. Alltså verkligen pigg. Han skulle kolla lampor och flygplanen över skötbordet. Snacka lite. Vifta lite. Allt utom att sova. Och vi är vakna än… Jag har alltså redan varit uppe i sisådär 4,5 timme. Det går ju an när han är glad men lite trött i ögat är jag nog. Hoppas på att han ska sussa en bra stund nu så jag kan vila upp mig lite 🙂

Viktor o Fredrik har dragit iväg till jobb och skola. För min del blir det stortvätt i tvättstugan och sen hoppas jag på att få till en promenad med Pia. Efter den här natten behöver jag lite sällskap idag tror jag – Harry o jag har liksom sagt allt som finns att säga det här dygnet. Kvällen ska nog spenderas i Barkarby tror jag. Vi ska kolla ny grill och jag vill köpa på mig lite blommor på Plantagen. En mobil till vagnen skulle också behövas nu när Harry har kommit på att det är skoj att titta på saker. Jag gillar inte dom här skrikiga fula sakerna från typ Bellino så jag är på jakt efter nån fin i lite mer neutrala färger. Förslag?


Jag kan tänka mig nåt sånt här – den här är från Teddykompaniet.
Fin men känns lite trist. Vill ha nåt roligare men i dom här färgerna…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: