Livet

Norra Flygeln

I takt med att vi har blivit fler måste huset på landet bli lite större. Under vintern hjälpte snön till att få igång oss alla med en ny utbyggnad på vårt hus. Hela pappas förråd/bod/snickarbänk rasade ihop under snön så nu när den måste byggas upp igen passar vi på att bygga ut det som just nu går under namnet Norra flygeln. Det blir ett litet sovrum med plats för två sängar och en byrå. Precis det som saknas för att vi ska kunna sova där hela familjen. När det är klart får jag och Fredrik ett sovrum och lite förvaring för kläder och killarna får sova uppe i sovloftet. Eller ja, alltså Harry får ju sussa nere med oss i alla fall det här året men sen finns det en säng till honom där upp. Längtar som bara den tills det här blir klart. Ska blir såå skönt att få den där så väldigt välbehövliga extra ytan.

I helgen hann pappa och Fredrik få till själva stommen och taket. Mycket jobb återstår som ni ser och det är så jobbigt att inte kunna hjälpa till. Jag har ju den där lille mannen att hålla ordning på samt att den lite större också vill ha tid och uppmärksamhet för sina projekt. När vädret är som i helgen är det dock inte så svårt. Harry har hängt i skuggan med mormor och Viktor har haft vattenkrig, kört fyrhjuling och hoppat studsmatta. En riktig kanonhelg!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: