Livet

Coola grejer!

Jag tycker jag har rätt bra koll på leksaker och sånt men idag var jag lost.. Viktor har önskat sig en sån häringa Beyblade (jag fick googla för att ens veta stavningen). Allt jag vet är att det är ännu en sån där spel-manga-grej från japan/kina? Jaha, in på Barnens Hus och virrade runt. Jäklar vad med sånt där det finns. Fick till slut kasta in handduken och ringa min leksaksguru Pia. Det är himlans bra att ha nån som har en son som är ett par år äldre. Efter lite letande och trixande hittade jag en liten förpackning med en liten plastgrej i. 179:- !!!!! Men vad gör man inte för sin son? Och vem är jag att säga att det är svindyrt – jag vet ju inte ens vad det är för nåt. Ikväll har Viktor kört hej vilt med den där prylen. Det är nån liten rund sak man liksom kastar iväg med en tillhörande ”kastare”. Då snurrar den lilla grejen hysteriskt och tanken är att man har en var och tävlar mot varandra. (vilket betyder att jag säkerligen kommer åka på att köpa en till inom snar framtid – typiskt). Men rätt fyndig grej ändå. Måste boka in en dejt med Pia o Tim så Tim kan visa hur det går till på riktigt. Han har tydligen nån plan man spelar på också. Snacka om att man är gammal i vissa lägen men leksaker va nog fasen bättre förr.

Samtliga i familjen är nu duschade och Viktor sover. Harry borde sova men ligger hos Fredrik o fipplar med sina händer. Nu blir det inspelad Talang och lite fredagsmys. Imorgon satsar vi på tidig uppgång och sen drar vi till landet!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: