Livet

Första gången x 2

God middag!

Blev ett sent första inlägg idag. Va själv imorse med killarna (Fredrik åkte till jobbet vid 7) så det fanns inte tid för bloggning direkt. Vi tog fötter, cykel och vagn till dagis. Mina nya dojjor är invigda och jag tycker nog att dom funkar. Det kändes betydligt mer i vaderna och benen men jag skulle gärna haft mer jobb för rumpan. Det kan ju dock vara så att jag har en sjukt tränad rumpa! 😀 (I wish) Men för att vara första gången och dessutom med vagn tycker jag att dom kändes riktigt bra. Ju mer fart jag får upp sen så tror jag nog att dom där pjucken faktiskt ger lite extra effekt. Mer info kommer!

Inte varje dag man har en fotograf från Aftonbladet i sovrummet!

Jag har dessutom varit fotomodell här på förmiddagen! Japp, det är sant! Det är visserligen bara mitt huvud som syns. Och jag ligger i sängen och låtsas sova. Och fokus är egentligen på min Iphone. Men bilden kommer i Aftonbladet så jag anser att det räknas som fotomodell ändå 🙂
Jag är med i en artikel som kommer komma med i papperstidningen. Jag vet inte vilken dag artikeln kommer med men jag lägger såklart upp den här när jag har norpat åt mig ett ex av tidiningen. Lite kul att göra nåt annorlunda! Mitt mission är att lyssna på en app vaje kväll som ska hjälpa till för att få bättre sömn. Det är nån sån där sömnguru som gjort en app (för ALLA kända människor som kan måste ha en egen app – skit samma vad den handlar om). Jag ska hur som testa den här och sen tror jag att det är massa andra ”metoder” för att sova som också testas. Ska bli såå kul att se hur artikeln blir!

Harry sover så jag ska passa på att käka lunch!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: