Livet

Regnet fortsätter…

Men åhhh.. Vad trist att det är dåligt väder idag med. Jag vill ju ut och gå men jag vägrar ge mig ut i snålblåst och regn. Det ska vara mysigt att gå ut med vagn – inte värsta plågan!

Idag har jag inte mycket på schemat förutom att hämta Viktor – TJOHO!!!!!
Jag ska även försöka hitta ett gammalt mail gällande fotbollskola i sommar och anmäla junior till. Sista veckan på sommarlovet är det fotbollskola här i Bollstanäs på förmiddagarna. Det ska vara en jättebra skola och jag tror att det kan vara precis vad Viktor behöver för att komma in i feeling för skolan. Träffa massa nya kompisar på en fotbollsplan är mycket lättare än att sitta i en skolbänk.

Jaha, nu gör Harry sin stämma hörd. Blir frukost på stående fot idag märker jag! Hoppas det spricker upp så vi kan gå ut – annars blir det nog en lång dag idag….

Kommentera

%d bloggare gillar detta: