Livet

Krona och Bokstäver

En sån här fining har jag letat efter hur länge som helst. Men alla jag har hittat har varit i blankt material som ser nytt ut och jag vill ju ha en som ser ut att ha några år på nacken. Men igår hittade jag (På Carmen givetvis) en helt underbar ”förstörd” krona som jag inte kunde låta bli. Det här är en stor och den finns i en mindre variant också som jag kan bli tvungen att införskaffa. Än så länge är den odekorerad och Fredrik mer eller mindre idiotförklarade mgi som köpt den men vänta bara så ska ni få se hur fint det blir när man piffat den! Hoppas på att kunna ha den på bordet ute på altanen.

Hittade dessutom ett annat fynd. Stora träbokstäver till halva priset! Det kan man ju inte missa. Jag älskar väggtextrer, bokstäver och ord som dekoration men det börjar bli några stycken här hemma och Fredrik är kanske inte lika kär i dom som jag är. Men hur som så köpte jag första bokstaven i våra namn och tänkte att jag skulle ta lite nya kort och göra om i vardagsrummet. Jag har tre stora förstoringar sitter på väggen nu men planen är att köpa en lååååång tavellist och få upp lite mer bilder och sen dom här bokstäverna. Hoppas att det blir godkänt i familjerådet!

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: