Livet

Men snö??

God Morgon!

Va det verkligen någon som hade beställt snö till den 3:e maj??? Det känns faktiskt HELT onödigt!

Jag o Harry konstaterade att det va helt meningslöst att gå upp till det dåliga vädret så vi tog sovmorgon istället och klev inte upp förrän vid 10. Eller ja, han har ju inte gått upp ännu heller eftersom den lilla tröttisen somnade om direkt efter frukost. Det gjorde ju att jag fick äta frukost i lugn och ro och har till och med haft tid att sätta mig och läsa DN – mamma är mycket nöjd.

Idag hoppas jag på att vi får finbesök av Pia och Lukas. Alltid trevligt med lite fikasällskap! Har ju vidgående planer på att inviga mina nya fina skor också men jag tror inte jag ger mig ut om det är så här blött och äckligt. Dom fina fina rosa skorna ska fasen inte bli smutsiga första dagen jag använder dom! Annars så ska jag försöka fixa och piffa lite här hemma så det är fint tills storebror kommer hem imorgon! Som jag längtar! Det längtas ännu mer nu sen Harry kom för då har man ju liksom en liten här hemma hela tiden vilket gör att Viktor liksom saknas jämt. Men imorgon får jag kramas med alla mina killar!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: