Livet

Sömntuta


Jag önskar jag fick ligga såhär just nu. Äntligen är jag klar med alla måsten för idag. Det enda som är kvar är att åka och lämna in Viktors deklaration. Alla samtal och huvudbry jag haft över denna j-vla deklaration löste jag genom att helt enkelt skriva under och fylla i på övriga upplysningar att jag inte fattade ett smack och att jag inte fick nån hjälp. Det finns varken en vinst eller förlust på Viktors värdepapper så jag kan för mitt liv inte förstå vad jag ska redovisa. Ska bli spännande att se om dom kräver in nåt sen – skatteverket brukar ju inte missa nåt direkt. Men! Att fylla i under övrigt att man inte fattar gör i alla fall tydligen att man inte får några straffavgifter så det bör jag klara mig undan. Hatar hatar hatar att deklarera och till viss del hatar jag skatteverket också som inte vill/kan/får/bör/orkar hjälpa till. Oavsett vad man har för fråga har dom alltid nån extremt dum och långsökt anledning till att inte svara. Förbannat märkligt. Men det hemska är att dom förmodligen inte ens KAN svaret på frågan….

Oj, lång utsvävning när jag egentligen bara ville visa upp min sötis som ligger i soffan och toksover…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: