Livet

Gud så tråkigt!

God måndag!

Här är det tråkig förmiddag som gäller. Håller på med det sista gällande deklarationer och sånt trist. Fattar ju inte hälften så det är heta linjen till bank och skatteverket kan jag säga. Usch!
Dessutom så ska Harry få försäkring, en pappa ska fastställas (vilket kräver både papper, telefonsamtal och besök hos familjerätten – helt galet!) och dessutom lite extra blanketter för att han ska få ett namn. Som jag sa tidigare – det gäller att ha skills i administration för att baka en bebis som ska samhällsanpassas! 😀

Valborgshelgen blev kanonmysig för att prata om nåt trevligare. Vi hoppade dock eldar då andelen småfolk som sov vid den tiden var lika många som vi vuxna (nästan). Middag och mys hos Pia o Artur stod på schemat och det blev verkligen precis så lugnt och trevligt som väntat. Trist att inte ha Viktor hemma men M skickade upp lite bilder på Facebook från deras eld så Junior hade en kanon valborg… Som vanligt bara mamma som har en klump i magen.

Idag (när jag är klar med alla mina hundra samtal – tack och lov att Harry fått för sig att sova länge) ska vi inte göra så mycket. En långpromenad med vagnen och sen kanske vi ska ta oss ner till centrum och shoppa lite tillbehör på syaffären till ett nytt projekt. När jag sen ska ha tid att sätta mig och sy vet det tusan men jag hoppas!
Trevlig dag alla!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: