Livet

Harry kan själv!

Jag har sett till att vi har haft en lång natt. Jag tyckte att det var kanon att hela familjen var vaken vid 2-tiden. Då minsann ville jag titta på lampor och plira på mamma o pappa. Mamma o pappa plirade inte så gärna tillbaka dock. Till slut somnade vi alla i sängen och jag var så sjukt nöjd med att ligga precis bredvid mamma och trängas. Det blev jättevarmt och supergossigt. Att mamma fick ligga och försöka sova på kanske 30 cm längst ut på kanten av sängen brydde jag mig inte så mycket om just då – jag sov ju jättebra! I morse sov jag precis exakt så länge att pappa hann göra klart frukosten. När mamma o pappa sen skulle äta vaknade jag och lät så mycket jag bara orkade. På det sättet fick bara jag frukost vilket passade mig perfekt.

Nu är klockan snart 14 och jag har ätit ungefär 4 frukostar och sen hunnit med ett par tre luncher. Nu ligger jag för en liten liten stund och sover men jag kämpar allt jag kan för att vakna och kräva en lunch till. Mamma har ju ändå inget annat att göra än att ge mig mat. Pappa försöker tydligen hinna städa och tvätta alla kläder som jag hjälper till att smutsa ner genom att kräkas, söla ner med bröstmjölk, kissa och bajsa på så mycket jag kan.

På det stora hela tycker jag att jag gör ett bra jobb med att hålla hela familjen sysselsatt med saker som enbart har med mig att göra!

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: