Livet

Dagarna bara går…

Och så har det gått ett par dagar till… Fattar inte att dom första veckorna redan är förbi.. Idag kommer en tjej från BVC hem hit. Skulle ha ringt dom tidigare men har inte haft en tanke på det. Ska bli kul att se vad Harry väger nu. Med tanke på hans matintag lär han gått upp en hel del, tycker inte jag gör annat än ammar.

Igår slog jag inte ens igång datorn utan tillbringade hela dagen hos Pia. Satt ute i solen och myste. Eftermiddagen blev dock i en fåtölj inomhus eftersom Harry vägrade göra nåt annat än att ligga som ett frimärke på min mage. Det är visserligen jättemysigt men ibland blir det lite väääl mycket när timmarna går och han bara tokvägrar flytta sig en millimeter.

En annan nyhet är att dom ringde från jobbet igår. Helt plötsligt har chefen sålt firman och jag har en ”ny” arbetsgivare. Kan bli spännande! Ska ta mig ner till jobbet och säga hej i nästa vecka. Vem vet, den nya kanske styr om helt och hållet så jag inte ens har ett jobb när jag väl har varit mammaledig klart. Som tur är så kan man ju inte göra sig av med mammalediga så jag har i alla fall jobbet kvar så länge jag är hemma.

Ohh.. Nu kom Fredrik hem med lunch! Gott!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: