Livet

Onsdag

God morgon!

Eller ja, god middag snarare, jag va uppe med Harry vid 5.45. Det tyckte han var en lagom tid att vakna på. Bara att gnugga ögonen och kliva upp. Lite nyhetsmorgon och soffmys så somnade vi om efter en stund… Vaknade när Viktor kom ner och också vill vara med under filten. Mycket uppskattat av mamma som fick mysa med båda killarna. ❤

Idag har Fredrik jobb på förmiddagen så jag och Harry blir ensamma. Känns lite skumt men samtidigt ska det bli skönt att komma in i dom gamla invanda mamma-ledighets-rutinerna. Blir nog en promenad på förmiddagen så hjärtat somnar och sen speedstädning medan han sover. Fredrik kommer hem efter lunch så på eftermiddagen ska vi väl hitta på nåt. Viktor åker till M idag så det är en sån där lite jobbig onsdag också. Blä!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: