Livet

Bara en mamma

När den ena drömmer mardrömmar och vaknar i tron om att han har blivit ett skelett och den andra vaknar och är hungrigare än nånsin blir det jobbigt. När dessa två infaller under samma minut och mamma dessutom är hemma själv blir det lite hett om öronen. Men nu tror och hoppas jag på att båda sussar igen. Det är väldigt sällan Viktor har mardrömmar som han vaknar av men det hjälper väl inte att det är nån som skriker för full hals mitt i redan läskiga drömmar.

Gabbe har varit här på middag så Fredrik agerar taxi och kör hem honom. Vi har haft en lugn dag som tyvärr har kantats av lite hängiga familjemedlemmar. Jag är piggare men känner fortfarande av att man klämt ut en tresittssoffa för mindre än två veckor sen. Fredrik tar mer stryk av sömnbristen än mig så han är lite spak han med. Viktor har fått lite pollenallergi och har varit hängig av det. Har blivit lite film och mys i soffan idag trots det superfina vädret. Ingen idé att tvinga sig ut när alla är trötta och slitna. Vi fick i alla fall lite luft och sol till lunchen som tillagades och åts ute. Så väldigt trevligt att ha fått fram altanmöbler och grill! Tror nog att pytt-i-stekbord är godare än pytt-i-panna 🙂

Ska göra ett tappert försök att sitta lite i soffan och kolla på TV men det blir tidigt i säng för oss ikväll. Alla behöver soooooova!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: