Livet

Första grillningen!

 

Mitt i bebisbubblan har ju Fredrik fyllt år och i present fick han ett stekbord. Tydligen behöver man mer än bara en jättestor grill för att få till den ultimata sommarmatlagningen. Jag kan inte påstå att jag helt och hållet fattar vad man ska ha det till men jag äter mer än gärna maten som tillagas så jag håller tyst 🙂
Till premiären blev det dessutom hemfriterade frittar. Alltså pommes gjorda i ugn är gott men det finns inget som slår att göra egna i fritös. Så gott! Funkar tyvärr bara ute eftersom ALLT luktar. Fattar inte folk som klarar av att fritera inomhus… 

För att få testa sitt nya stekbord på en gång gjorde Fredrik köttet där och jag kan ju inte säga annat än att det blev väldans gott. Men det är tydligen inte kött man ska laga till där i första hand. Väntar med spänning på vad som komma skall. Återkommer med resultat och recept vart efter vi börjar få till det!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: