Livet

1 Vecka!

Bloggningen har aldrig varit så dålig som nu. Men det har ju sina förklaringar. Så snart vi kommit in i lite rutiner och jag hittar lite tid så kommer allt återgå till det normala. Det känns lite märkligt att inte sitta framför datorn och fixa – jag gör ju liksom det ett antal timmar om dagen annars. Nu sitter jag i soffan. Punkt. Harry är en hungrig kille så jag ammar mest hela tiden känns det som. Nu när Viktor är hemma också blir det ännu mindre tid över för all tid som jag faktist inte ammar vill jag ju lägga på honom. Det är en stor omställning att gå från 1 till 2 kottar uppenbarligen. Jag räknade med att det skulle bli skillnader men inte att dom skillnaderna skulle vara så stora och påtagliga.

Idag har vi i alla fall klarat av vår första vecka. Det har gått både jättefort och väldigt långsamt. Dagarna går och man hinner inte med ett dugg samtidigt som det känns som om vi suttit i vår lilla bebisbubbla hur länge som helst.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: