Livet

Bamsepyjamas

Mina killar. Mina hjärtan. Mammahjärtat är sååå varmt mest hela tiden just nu. Även fast Viktor är hos pappa så är allt bara perfekt. Tog fram Viktors bamsepyjamas som han hade med sig till BB igår. Passar ju lillebror utmärkt! På onsdag kommer vi äntligen kunna ta vagnen och gå och hämta storebror från dagis för allra första gången. Det är nåt Viktor pratat om hur länge som helst. Vi ska gå med vagnen och han ska cykla till och från dagis. (Tror dock att det är hans egen cykeltur som lockar mest men det är gulligt ändå).

Idag är jag och Harry hemma själva på förmiddagen. Fredrik är i Täby och flyttar hela deras butik. Det är dags för nån stor ombyggnad av Täby Centrum så dom ska flytta sin butik till nåt nytt ställe. Måste ta mig en tur dit sen i veckan och se hur det blev. Hur som så har vi lugna gatan här hemma. Skruttet sover och jag sitter ju här. Ska försöka plocka undan lite och sen komma ut! Det är ju UNDERBART väder och en tur i solen kan knappast skada!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: